Heikki Autto ehdolle Kokoomuksen puoluevaltuuston puheenjohtajaksi

Heikki Autto ehdolle Kokoomuksen puoluevaltuuston puheenjohtajaksi

Lapin Kokoomus esittää puheenjohtajaansa, kansanedustaja Heikki Auttoa Kokoomuksen puoluevaltuuston puheenjohtajaksi. Nykyinen puoluevaltuuston puheenjohtaja Aura Salla on ilmoittanut, ettei tavoittele jatkokautta tehtävässä. Autto ja Salla kävivät Kokoomuksen puoluekokoushistorian täpärimmän puheenjohtajavaalin Turun puoluekokouksessa 2018.

– Ollakseen vahvin koko maan puolue, Kokoomus tarvitsee puolustajansa ja kenttäpelaajansa ympäri Suomen. Heikin järjestökentän ja koko Suomen tuntemus on omaa luokkaansa, perustelevat ehdokkuutta Lapin piirin Kokoomuksen varapuheenjohtajat Riitta Savukoski ja Antti Kaarlela yhdessä.

Uusi puoluevaltuuston puheenjohtaja valitaan Porin puoluekokouksessa syyskuussa.

– Haluan ilmoittaa ehdokkuudestani hyvissä ajoin. Viime kerran yhden yön yli -kampanja jäi yhden äänen tavoitteestaan, mutta osoitti, että kannatusta puoluekokousväen keskuudessa oli paljon, toteaa Autto.

Autton tavoitteena on puoluevaltuuston puheenjohtajana tuoda Kokoomus-kenttää ja eduskuntaryhmää lähemmäs toisiaan.

– Puoluevaltuustolla tulee olla keskeinen rooli Kokoomuksen viestin kirkastamisessa. Kaikille suomalaisille täytyy olla selvää, mikä on Kokoomuksen suunnitelma Suomen uudelleenrakentamisen suunnasta, jotta suomalaiset voivat tulevissa vaaleissa hyvillä mielin antaa Kokoomukselle valtakirjan tähän työhön, Autto kertoo ajatuksistaan.

Kun koronarajoitukset antavat mahdollisuuden on Auttolla tarkoitus käydä puheenjohtajakampanja Koko Suomen Kokoomus -teemalla. Auttolla on rakenteilla kampanjaorganisaatio, joka toimii kaikkien Kokoomuksen piirijärjestöjen alueella.

– Puoluevaltuuston puheenjohtajuus on puolueen toiseksi tärkein tehtävä heti puolueen puheenjohtajuuden jälkeen ja olisi tärkeää, että kampanjaa ja keskusteluja päästäisiin käymään jäsenistön kanssa kasvotusten, mutta toistaiseksi toimimme koronarajoitusten mukaan virtuaalisessa ympäristössä, Autto sanoo.

Lisätietoja:

Lapin Kokoomuksen puheenjohtaja Heikki Autto 050-5123874

Lapin Kokoomuksen varapuheenjohtaja Riitta Savukoski 040-7777359

Lapin Kokoomuksen varapuheenjohtaja Antti Kaarlela 0400-667706